Despre

Istoria noastra

Cimitirul a fost infiintat in 2021 in baza Autorizatiei de Constructie Cimitir Uman eliberata de Primaria Comunei Buturugeni. Este situat in Comuna Buturugeni, Sat Posta, str. Principala.

Cimitirul se intinde pe o suprafata de 1009 mp cuprinzand 300 locuri de veci, format din 2 parti, despartite de o alee pietonala publica; Partea mica a cimitirului urmeaza a fii amenajata in curand.

Accesul in cimitir se face pe un drum pietonal betonat iar accesul la un loc de veci se face pe alei betonate mici, acestea fiind situate din 2 in 2 locuri de veci nefiind necesara calcarea pe celalalte morminte pentru a ajunge la cel dorit.

Cimitirul dispune de o parcare betonata pentru 8/10 masini, birou administrativ pentru relatii cu publicul, o capela mortuara, un foisor de 15 m2 cu mese si banci pentru parastase sau priveghi, toaleta amenajata pentru persoane, retea de apa, securitate si paza non-stop.

In acest cimitir uman puteti concesiona loc de veci, construi o lucrare funerara,  sau puteti inchiria capela mortuara pentru 1-3 zile la priveghi.